Trade & Production

Wij zien dat veel productie- en handelsbedrijven bezig zijn met optimale voorraadbeschikking, assortimentsdefinitie, margebewaking en de voorspelbaarheid van het logistieke proces

Veilig

Beheerd

Betrouwbaar

Schaalbaar

Verbeter bedrijfsprocessen Word toekomstbestendig Help je klanten Betrek je medewerkers Inzicht
Help > Verbeter > Betrek > Word > Veilig Schaalbaar Beheerd Betrouwbaar Inzicht

Zakelijke klanten en consumenten willen informatie over producten die u kunt leveren, de prijzen en levertijden en zijn geïnteresseerd in actuele informatie over ruilen, retouren, bestellingen, bezorging, voorraden, service en garantie.

Om de bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie te kunnen verbeteren, is het van belang dat er inzicht is in de leveringsstatus, voorraadpositie, leverbetrouwbaarheid en besteltijd is.

Om jouw organisatie toekomstbestendig te maken, moet productinformatie altijd en overal beschikbaar zijn en actueel zijn. Daarnaast is het van belang om te investeren in productinnovatie en te kijken naar nieuwe markten.

Voor medewerkers van groothandel- en productiebedrijven is inzicht in en de beschikbaarheid van allerlei informatie van essentieel belang. Daarnaast moeten zij weten waar zij terecht kunnen met hun vragen over hun werkgebied.

Ter inspiratie

Bij Broad Horizon staat het partnerschap met onze klanten centraal. Lees hieronder een aantal van onze fijne samenwerkingen in de productie- en handelsmarkt:

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging