Retail & Fashion

Wij zien dat het onderscheidend vermogen van retailers en fashionbedrijven niet meer door het product en de prijs worden gevormd, maar dat dit verschuift naar waardecreatie en klantbeleving.

Veilig

Beheerd

Betrouwbaar

Schaalbaar

Verbeter bedrijfsprocessen Word toekomstbestendig Help je klanten Betrek je medewerkers Inzicht
Help > Verbeter > Betrek > Word > Veilig Schaalbaar Beheerd Betrouwbaar Inzicht

Om klanten een gepersonaliseerde winkelervaring te geven tijdens de gehele customer journey, is het van belang hen te laten zien hoe snel en eenvoudig zij kunnen winkelen, hoe zij vermaakt worden, waar de producten vandaan komen en wat er gebeurt met hun gegevens.

De customer experience kan worden ondersteund met behulp van nieuwe technologieën, die ook ingezet kunnen worden om nieuwe businessmodellen en diensten toe te passen.

Met behulp van een slim platform dat ontzorgt en meegroeit, blijft jouw organisatie op de hoogte van de nieuwste producten en diensten en blijf je lerend en adaptief. Daarnaast moet je als organisatie nadenken over nieuwe businessmodellen, waarbij technologie helpt om succesvol te blijven retailen.

Een betere samenwerking tussen medewerkers op het hoofdkantoor en in de winkels en medewerkers onderling, leidt tot verhoogde productiviteit en klanttevredenheid. Medewerkers moeten toegang hebben tot eenduidige en actuele informatie, om zo hun werk zo efficiënt mogelijk te kunnen doen.

Samenwerking

Retail Connected is een samenwerking van softwarebedrijven die de ‘Best-of-breed’ retail oplossingen bieden. De kern van Retail Connected bestaat uit Microsoft Dynamics 365, dit platform vullen we aan met oplossingen die specifiek voor de retail zijn ontwikkeld. Broad Horizon werkt hiervoor samen met Cow Hills, Slimstock, Colleqtive, Darwin en Wolfpack. Dankzij de naadloze integratie van de beste retailoplossingen omvat Retail Connected de best practices en best values uit de retail.

Door optimaal gebruik te maken van cloudoplossingen betaalt u met Retail Connected alleen voor wat u nodig heeft. Met Retail Connected bieden wij u de standaard, schaalbare en beheersbare oplossing die u nodig heeft. De implementatie en het beheer neemt Broad Horizon geheel onder haar hoede.

Kijk voor meer informatie en klantcases op retailconnected of neem contact met ons op.

Quotes

Sinds ik in de Cloud werk, snap ik een keuze voor on-premise niet meer. Op basis van hoe makkelijk wij kunnen doorontwikkelen en profiteren van de Clouddienst, geloof ik er heilig in.

Evert Zaal

IT-manager

Big Bazar

Ter inspiratie

Bij Broad Horizon staat het partnerschap met onze klanten centraal. Lees hieronder een aantal van onze fijne samenwerkingen in de retailmarkt:

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging