Reality

Moderne leermiddelen op basis van 3D-video, VR, MR

Met Covince als management en beheeromgeving, ons IP om Aryzonbrillen aan de Hololens te kunnen koppelen en onze kennis van Unity, is dit een uniek platform om onderwijs te faciliteren met moderne leermiddelen (Mobil/VirtuaReality/Augmented Reality/Mixed Reality).​

Wat is de uitdaging

Onderwijsinstellingen willen op basis van zo min mogelijk maatwerk leermateriaal maken en distribueren, studenten/leerlingen laten samenwerken in een virtuele omgeving en daarbij een zo hoog mogelijk leerrendement behalen. Inzicht in de voortgang is noodzakelijk om actuele rapportages te creëren. Persoonlijke leermaterialen en persoonlijke ontwikkelpaden worden steeds belangrijker, net als het hergebruik, delen en de verkoop van leermaterialen. 

Wat is de oplossing

Een digitaal (subscription based) leerplatform waarop content in de cloud draait, waardoor het mogelijk wordt om digitale leermaterialen op persoonlijke basis aan te bieden en te ontsluiten via diverse schermenHet platform maakt de voortgang inzichtelijk voor de student en de docent. Hierdoor is het mogelijk om leermaterialen beheersbaar te maken. Het platform stimuleert naadloos leren met smartphone, laptop, virtuele of verbeterde bril, altijd en overal.  Het platform, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en universele hersenprincipes, is gericht op versnelling van het leren en de ontwikkeling van het individu op basis van gepersonaliseerde aspecten (sterke en zwakke punten) doelen, metingen, inhoud, theorie en praktijk. 

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging