Platforms

Data & AI

Veel organisaties zijn nog niet voldoende in staat om slim gebruik te maken van de data waarover ze beschikken. Met onze Data- & AI-diensten helpen wij jou slim naar je data te kijken en brengen we samen in kaart welke taken in jouw bedrijfsproces AI-gedreven kunnen worden.  

Managed Services

Wij bieden managed services voor de inrichting, beheer en optimalisatie binnen Microsoft Azure. Of je nu op het punt staat om te migreren naar Azure, of als je (extra) hulp nodig hebt bij het managen van je applicatieworkloads – onze gecertificeerde Azure-specialisten staan 24×7 voor je klaar.

Business Apps

Onze Business Applications op het Microsoft-platform bieden jouw bedrijf continu innovatieve oplossingen op het gebied van sales-, marketing-, service-, logistiek, financieel en productiemanagement. In de cloud en altijd afgestemd op jouw behoeften.

Workplace

Met onze Modern Workplace-diensten profiteert jouw organisatie van een altijd veilige, digitale werkomgeving, gericht op persoonlijke productiviteit en effectieve samenwerking met collega’s, klanten en partners.