Onze bedrijven

Broad Horizon is Microsoft Gold partner en Citrix preferred partner. Met onze bedrijven True, Cmotions, Underlined en DMP zijn wij in staat om oplossingen te bieden voor alle business-uitdagingen op het gebied van digitalisering en digitale innovaties.
  • Met onze business applicaties als Microsoft D365 en Microsoft O365 bieden wij organisaties de nieuwste cloud oplossingen van Microsoft;
  • True helpt ons met hosting, de cloud en digitale werkplekken. True helpt jouw bedrijf met de continuïteit en modernisatie van missiekritische applicaties, zoals websites, webapplicaties, mobiele applicaties en e-commerce-omgevingen.
  • Cmotions helpt jouw bedrijf ontwikkelingen te verklaren en voorspellen die van belang zijn voor de besturing van een organisatie. Hiervoor maakt Cmotions gebruik van advanced analytics en datascience. Zo zorg je voor een optimale inzet van mensen, processen en middelen binnen jouw organisatie.
  • Underlined helpt jouw organisatie met direct toepasbare kennis en producten om grip te krijgen op de customer journey, NPS en omnichannel-klantreis.
  • DMP biedt datamanagementdiensten en zorgt ervoor dat de data van jouw organisatie altijd en overal beschikbaar is.
  • Delegate is ons Deense bedrijf dat in Scandinavië organisaties
    adviseert over digitale transformatie en bedrijfskritische IT-oplossingen levert op basis van het platform van Microsoft

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging