Het verhaal achter Broad Horizon

Ons verhaal verschilt niet zoveel van dat van jou. Wij zijn geboren uit verschillende bedrijven, met ieder een specifieke oplossing voor een specifiek probleem op het gebied van Data & AI, Cloud, CRM, ERP en Web.

Toen we zagen dat we samen sterker waren dan ieder op zich, zijn we samen verdergegaan onder de naam Broad Horizon.
Van dit proces hebben we geleerd constant bij te sturen, aan te scherpen, vragen te stellen, terug naar de tekentafel te gaan en onze successen te vieren. Binnen Broad Horizon maken we optimaal gebruik van elkaars kracht. Onze ervaringen maken onze oplossingen nog scherper. Vanuit deze ervaring helpen we jou graag verder in jouw proces richting versnelling en een wendbare en meer datagestuurde organisatie.

Door onze krachten en competenties te bundelen zijn wij in staat om de gehele datawaardeketen van een organisatie in een continue cyclus te stroomlijnen. Daarin blijven wij op zoek naar de toevoeging van nieuwe diensten en producten via eigen IP en onze innovatieve M&A-strategie.
Onze opdrachtgevers bestaan uit het mkb, middelgrote organisaties en top-200 bedrijven, verdeeld over uiteenlopende branches. Vanuit de overkoepelende Broad Horizon-organisatie versterken we de positie van meerdere merken, die door hun specialistische benadering naadloos aansluiten bij onze continuous journey-aanpak.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging