MARKETING AUTOMATION

Door Marketing Automation bouw je meer waardevolle relaties voor jouw organisatie door meer waarde te creëren uit de verzamelde gegevens. Dit doe je door ervaringen te ontwikkelen die leiden tot leads, marketingmogelijkheden en meer verkoopmogelijkheden.

Inzicht op maat

Verbeter jouw marketing automation met AI-gestuurde inzichten en dashboards op maat. Personaliseer en breid de marketingmogelijkheden uit, door de app te koppelen aan de andere apps en diensten die jouw organisatie al gebruikt. De geïntegreerde privacyfuncties zorgen ervoor dat je voldoet aan de bepalingen van de AVG. Door de verkoop en marketing op elkaar af te stemmen en te integreren genereer en deel je nieuwe inzichten over klanten en leads en worden acties direct opgevolgd.  

Met Customer Insights ben je in staat klanten te identificeren en een profiel daarvan op te bouwen, maar kan je bijvoorbeeld ook gegevens over mogelijke prospects verzamelen. Op basis van alle verschillende touchpoints met een (potentiële) klant, kan één uniek klantprofiel worden opgesteld. Dit vormt een holistisch klantbeeld dat medewerkers op alle niveaus in de organisatie kan ondersteunen.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging