Managed Wifi

Wij faciliteren toegang tot een draadloos internetwerk binnen de kantooromgeving van de klant; met dvies, ontwerp, een locatiecheck, implementatie en proactief beheer van de WIFI-dienst.

Uitdaging voor de klant

Steeds meer medewerkers willen een moderne, flexibele werkplek. Kwalitatief hoogstaande WiFi in een kantoor is een vereiste voor moderne flexplekken voor de medewerkers. Ook gasten en externen moeten optimaal productief kunnen zijn door een WiFi-netwerk dat ook voor hen van hoge kwaliteit is.

Wat is de oplossing

True Workspace Maastricht levert een volledige Managed Wi-Fi-oplossing (WLAN) op basis van Aruba Central (cloud-oplossing) en een niet-gemanagede Wi-Fi-oplossing. De managed Wi-Fi is een oplossing waarbij jouw organisatie zelf niet meer geheel beschikt over je eigen hardware en hierbij behorende software. Wij nemen de verantwoordelijkheid over het periodieke beheer van de Wi-Fi-omgeving op ons. Relevante medewerkers kunnen gebruikmaken van de nieuwe voorzieningen, waarbij veiligheid, stabiliteit en snelheid belangrijke uitgangspunten zijn. In het geval van calamiteiten dient de organisatie gebruik te kunnen maken van de professionele ondersteuning vanuit de supportdesk van True Workspace Maastricht. De Aruba Access Points worden geleverd op basis van een cloud gebaseerde oplossing.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging