Managed Services for Dynamics 365

Probleemloos werken met Dynamics 365 for Customer Engagement voor functioneel beheerders, sleutel- en eindgebruikers door proactieve en reactieve ondersteuning vanuit Customer Care.

Uitdaging voor de klant

Klanten worden bij het gebruik van Dynamics 365 for Customer Engagement geconfronteerd met meerdere uitdagingen:

  • Er is vaak maar beperkte interne capaciteit bij klanten om eindgebruikers te ondersteunen. Functionele beheerders hebben daardoor vaak onvoldoende kennis om alle vragen te kunnen beantwoorden en problemen te kunnen oplossen.
  • Het Dynamics 365-platform is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid. Hierdoor is problemen onderzoeken voor een klant een tijdrovende klus geworden.
  • De verwachtingen van eindgebruikers zijn alleen maar gegroeid. Eindgebruikers verwachten een altijd werkende applicatie en direct antwoord wanneer iets niet werkt. De interne supportafdeling van een klant kan dit vaak niet alleen bieden.
  • Microsoft voert continu (kleine) aanpassingen door op het platform. Functies binnen het systeem kunnen daardoor wijzigen en ook de werking van maatwerk kan veranderen. Dit mag de processen van de organisatie niet be├»nvloeden.

Wat is de oplossing

Een fullservice-benadering, waarin klanten ook na de implementatie van de software via een helpdesk (Customer Care) een beroep kunnen doen op expertise. Customer Care is verantwoordelijk voor het ‘welzijn’ van de klantomgevingen na de afronding van een project.
Hierdoor worden problemen snel opgelost, worden systemen en maatwerk proactief gemonitord, krijgt jouw organisatie regelmatig updates over nieuwe ontwikkelingen en is er vaak contact met de belangrijkste stakeholders. Met deze oplossing wordt het makkelijk om de kwaliteit van jouw huidige oplossing te waarborgen.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging