Managed Security

Menselijke handelingen en software die ervoor zorgen dat bedrijfsapplicaties, grote websites, webapplicaties of e-commerce-omgevingen online beveiligd worden. Deze dienst is alleen af te nemen als iemand al klant is van True (via een Managed Private Cloud).

Uitdaging voor de klant

Hackers worden steeds slimmer, aanvallen worden steeds complexer en zijn vaak geautomatiseerd. Hierdoor kan bijna ieder bedrijf met cybercrime te maken krijgen.

Wat is de oplossing

Managed Security is een verzameling aan diensten, menselijke interpraties en intelligente software.

Onze Security diensten

Security Audit

Met een Security Audit onderzoekt een van de securityspecialisten waar de kwetsbaarheden zitten in een bedrijfsapplicatie, webapplicatie of e-commerce-omgeving. Een verzameling van alle kwetsbaarheden wordt gerapporteerd en voorzien van een score, waarmee de ernst van het lek wordt aangetoond. In het rapport worden tevens aanbevelingen gedaan. Een security- audit gebeurt altijd in fasen. Na een aantal maanden wordt (willekeurig) getoetst of alle aanbevelingen zijn opgevolgd.

Advanced Security Platform

Het Advanced Security Platform (ASP) van True is software voor de online beveiliging van webapplicaties, bedrijfsapplicaties en e-commerce-omgevingen. Het platform beschermt tegen veelvoorkomende hackaanvallen en DDoS-aanvallen. De software wordt geplaatst binnen de Private Cloud van de klant, zodat de applicatie goed beschermd is. In het platform kan onder andere ingesteld worden welk verkeer mag binnenkomen.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging