Managed Azure Services

Virtual machines en services op public cloud Azure – advies, design, migratie, implementatie van Broad Horizon en proactief beheer door managed operations van True Webspace en True Workspace.

Uitdaging voor de klant

De complexiteit van IT neemt toe naarmate er steeds meer clouds en applicaties door elkaar worden gebruikt, die in toenemende mate afhankelijk zijn van elkaar. Bedrijven willen snel nieuwe functionaliteit leveren, terwijl het opschalen van infrastructuur veel tijd kan kosten. Ze willen flexibele kosten (betalen voor gebruik) en capaciteit (snel bijschakelen als het nodig is). De publieke cloud heeft zoveel opties dat het lastig is te beoordelen wat voor welk doel ingezet moet worden. Ten slotte hebben veel organisaties de kennis van systeembeheer niet (meer) in huis en is het kostbaar om talent aan te trekken en te behouden.

Wat is de oplossing

Jouw applicaties in de public cloud van Microsoft, beheerd door specialisten van True. Zo krijg je ‘the best of both worlds’; een cloud doorontwikkeld door een grote internationale speler en de expertise en persoonlijke betrokkenheid van lokale specialist True. True treedt op als eerste aanspreekpunt en schakelt bij technische issues direct, ook met de specialisten van Microsoft wanneer benodigd. Ons team van ervaren en gecertificeerde systeembeheerders en (security)specialisten neemt het beheer van jouw Public Cloud-platform uit handen. Dit zijn onder andere taken als: installatie van patches, updates en beveiligingsupdates van het besturingssysteem en middleware, periodiek onderhoud, backups maken en controleren van backups (ook naar onze private cloud mogelijk), monitoring en support. Naast deze beheertaken zorgen wij ook voor de incidentafhandeling en worden wijzigingen doorgevoerd op verzoek of wanneer ons team denkt dat deze moeten worden uitgevoerd. Jouw organisatie heeft altijd rechtstreeks contact met een vaste groep specialisten die op de hoogte zijn van de omgeving en de laatste stand van zaken.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging