Legal 365

Business Development & Marketing for Dynamics 365

Legal365 zorgt voor een compleet inzicht in bestaande (en potentiële) klantrelaties en biedt ondersteuning voor marketing– en businessdevelopment. Het zorgt voor meer grip op cliënten, een duidelijkere positionering en een hogere retentiegraad. 

Wat is de uitdaging

De strategie en businessmodellen binnen de advocatuur veranderen: niet alleen de individuele relatie en het dossier staan centraal, maar de klant zelf krijgt een steeds belangrijkere rol. Klanten verwachten meer en beter contact. Het is moeilijker dan ooit om klanten te behouden en aan te trekken. Intern is de druk op efficiëntie groot, wordt er met verschillende systemen gewerkt en bestaat er weerstand tegen de adoptie van nieuwe technologieën en processen.

Wat is de oplossing

Legal365 zorgt voor een compleet inzicht in bestaande (en potentiële) klantrelaties en daarmee voor meer grip op cliënten, een duidelijkere positionering en een hogere retentiegraad. Dit resulteert in groei voor de praktijkgroepen. In Legal365 is er nog steeds veel aandacht voor Client- & Contact-management. Door een koppeling met bijvoorbeeld het DMS of het financiële systeem zijn inhoudelijke en financiële zaakinformatie direct inzichtelijk en toegankelijk. Daarnaast heeft deze Legal365-oplossing veel aandacht voor de evenement- en marketingmanagemen processen en voor business development. Aan het CRM is een ‘credential database’ toegevoegd. Hierdoor hebben business development-medewerkers onder andere toegang tot submissionscredentials in pitches en up-to-date (online) cv’s van advocaten. Ook wordt de hele uitnodigingscyclus met de daarbij behorende mailings vanuit Legal365 automatisch ingepland en beheerd. Ten slotte is deze oplossing een uitkomst voor AVG-management.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging