Intelligent Workspace

Een contextuele, uniforme werkomgeving met workflows en AI relevante SaaS-apps, webapps, mobiele apps, virtual apps, desktops, taken en bestanden in één timschil. Geschikt voor organisaties met een divers applicatielandschap.

Uitdaging voor de klant

Nieuwe manieren van werken en complexe IT-omgevingen maken het vaak lastig om productief te blijven. Medewerkers moeten allerlei verschillende logins onthouden voor alle applicaties die ze gebruiken en zijn veel tijd kwijt aan informatie zoeken. Ook prestatie en beveiliging kunnen de gebruikerservaring van medewerkers verminderen.

Wat is de oplossing

Intelligent Workspace biedt een portaal dat draait in Azure, waarin alle diensten worden gebundeld in één overzicht. Data (ShareFile/OneDrive/On-premise), SaaS-applicaties en hosted apps en desktops worden aan de gebruiker getoond, waarbij de Apps en data Single-sign-on worden aangeboden. De Intelligent Workspace heeft een hoog beveiligingsniveau. Logging en analytics worden gebruikt om zaken inzichtelijk te maken. Naast de vele koppelingen wordt AI toegepast op alles wat de gebruiker doet (workflow). Hier kunnen taken of API’s aangehangen, zodat deze workflows direct zichtbaar worden in Intelligent Workspace.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging