Webhosting (managed)

Hosting en proactief beheer van webomgevingen voor websites, portals, shops en webapplicaties. Dit omhelst het advies, ontwerp, de implementatie en het proactieve beheer van infra, netwerk, servers en middleware software.

Wat is de uitdaging

Organisaties staan voor de uitdaging om alle online activiteiten te laten ontwikkelen, wijzigingen te laten doorvoeren, te laten onderhouden en hosten tegen een zo laag mogelijke prijs. Een webomgeving zelf optimaliseren vertraagt de snelheid waarmee ontwikkelaars webdiensten leveren en doorontwikkelen. De snelheid van applicaties en websites is van belang om de gebruikerservaring te optimaliseren, de productiviteit van jouw werknemers optimaal te ondersteunen en zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te komen.

Wat is de oplossing

True neemt de verantwoordelijk voor al het advies, ontwerp en implementatie van webomgevingen op maat en actieve monitoring en pro-actief beheer van de infrastructuur, prestaties en capaciteit van middleware en backups. ​Door meer taken aan onze toegewijde systeem- en softwarespecialisten over te laten, krijgt jouw organisatie de ruimte om versneld te groeien. Met managed webhosting wordt het functioneel beheer van je web-, CMS-, of e-commerceapplicatie jouw enige zorg.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging