#FixJeTeams

We keren terug naar de tekentafel om Teams efficient in gebruik te nemen

Wat doen we in het #FixJeTeams programma

Door een versnelde adoptie van Teams is veel over het hoofd gezien, via het Fix Je Teams programma zetten we dat recht. Lees daarrond zeker ook onze klantencase bij Febelco.

Het Fix Je Teams programma bestaat uit een aantal workshops waarin we je Microsoft Teams gebruik perfectioneren. Met oog voor je doelen, noden en wensen verzamelen we inzichten, schaven bij waar nodig en verhogen op die manier de productiviteit en samenwerking tussen je medewerkers. Want Teams is zoveel meer dan chatten en videobellen…

1. Roadmap

We kijken vooruit en maken de roadmap die je met Teams voor ogen hebt. Want natuurlijk, je hebt Teams snel ingeschakeld zodat thuiswerken mogelijk werd. Maar Teams is zoveel meer dan dat: Minder mailen, een paperless office, slimmer samenwerken in documenten,… en daarmee verhoog je de productiviteit van je medewerkers.

Daarom maken we samen een plan om Teams te optimaliseren, zodat je er nog meer uit kunt halen.

Vraag het #FixJeTeams programma aan

Haal het allerbeste uit Microsoft Teams voor je medewerkers en je organisatie. Creëer een roadmap, breng je medewerkers in kaart met persona’s, leg de spelregels vast in een governanceplan en start het adoptieprogramma. Ga samen met Broad Horizon terug naar de basis om daarna te accelereren in het nieuwe normaal.

Vraag via onderstaand formulier onze factsheet op die je meer vertelt over ons #FIXJETEAMS programma


  2. Persona’s

  We brengen in kaart wie de personen zijn binnen je organisatie die van Teams gebruikmaken. Door persona’s te maken krijgen we een duidelijk beeld wie van Teams gebruikmaken. Daarnaast schetsen we duidelijk wat die persona met Teams willen bereiken (user story) en welk overkoepelend scenario daarbij hoort. Zo kunnen we Teams heel gericht afstemmen op de wensen van je medewerkers.

  4. Adoptie & change

  Zonder de inzet van je medewerkers blijft Teams een lege huls. Daarom is het altijd verstandig om een adoptieplan te maken. In een adoptieprogramma leg je vast hoe de organisatiecultuur in elkaar steekt, wie de ambassadeurs en sponsoren zijn om van Teams een succes te maken én hoe je iedereen meekrijgt om fan te worden en er dus ook daadwerkelijk gebruik van te gaan maken.

  3. Governance

  Zonder spelregels wordt Teams een ontzettende wildgroei. Je moet vastleggen wat de richtlijnen zijn voor het aanmaken van Teams. Waar wil je Teams positioneren binnen de organisatie? Welke teams ga je publiek positioneren en welke privé? Welke processen en handelingen leg je vast voor het aanmaken van nieuwe kanalen? Allerlei vraagstukken die je vast wil leggen in een governanceplan. Dus daar gaan we met jou eens goed over nadenken.

  5. Productivity Score

  Eens je Teams hebt aangezet, wil je ook weten wat het effect van Teams is. Met de Productivity Score kun je monitoren of Teams daadwerkelijk bijdraagt aan de productiviteit van je medewerkers. Samen bepalen we welke metrics voor jouw organisatie belangrijk zijn en stellen we de monitoringtools in die je in staat stellen om het succes te bepalen en om bij te sturen als dat nodig blijkt.

  Neem contact op

  Bel Broad Horizon over digitale werkplek