Educatie in Sync

ICT en docenten ontzorgd bij online onderwijs

Kan jij (of jouw onderwijsinstelling) hulp gebruiken bij het automatisch genereren en gesynchroniseerd houden van Microsoft Teams op basis van het Leerling/Student Administratie Systeem? Ga samen met Broad Horizon en het Fons Vitae Lyceum in gesprek.

Altijd in Sync

Hybride onderwijs met Microsoft Teams ontzorgd en is in 2021 belangrijker dan ooit. Maar hoe zorg je er als ICT-afdeling voor dat studenten, medewerkers en groepen uit bronsystemen (zoals LAS, SIS, Rooster en HRM) eenvoudig en dagelijks automatisch synchroniseren met het Microsoft 365 platform? Hoe kunnen ICT en docenten ontzorgd worden bij online onderwijs?

Tijdens de Ronde Tafel sessie schuift Joppe van Dalen (ICT coördinator bij het Fons Vitae Lyceum) aan om zijn ervaringen over deze tool te delen. Waar liepen zij tegenaan en hoe heeft deze tool hen geholpen om altijd in Sync te zijn?

In 2020 implementeerde wij bij het Fons Vitae Lyceum de EducationHUB Syncservice. Deze synchronisatietool zorgt ervoor dat Microsoft Teams altijd up to date is op basis van het Leerling/Student Administratie Systeem. Hierdoor ben je als onderwijsinstelling altijd in Sync, ongeacht waar de student zich bevindt. Bovendien werkt deze tool makkelijk snel en levert dit veel tijdswinst op.

Praktische informatie

Datum: Na inschrijven nemen wij contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken welke jou het beste uitkomt
Locatie: Online sessie, via Microsoft Teams

Over de EducationHUB Syncservice

De EdcuationHUB Syncservice is een synchronisatietool helpt ICT-medewerkers en docenten om sneller en geautomatiseerd gebruikers en groepen toe te voegen tot de juist teams. Daarbij worden de onderwijs bronsystemen uitgelezen, zoals rooster, LAS, SIS of HRM Systemen, en sluit aan op School Data Sync in het Microsoft 365 Educatie platform. Met één druk op de knop kan je wijzigingen in een situatie rechtzetten. Op onze speciale websitepagina vind je meer informatie over deze tool, waaronder een video met 3 klantverhalen en een whitepaper.
Klik hier voor meer informatie over de EdcuationHUB Syncservice.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging