Extended Banking

Stroomlijn je betaaltransacties in Microsoft Dynamics 365

Extended Banking is Broad Horizon’s oplossing voor snelle, geautomatiseerde verwerking van digitale bankafschriften. Met Extended Banking verwerk je digitale bankafschriften automatisch en reduceer je het aantal niet-gehonoreerde betaaltransacties. Het één voor één verwerken van banktransacties behoort hiermee tot het verleden. Zonder handmatige tussenkomst worden transacties ingelezen én verwerkt. Hiermee bespaar je veel tijd en geld.

Zes redenen om voor Extended Banking te kiezen

  1. Werkt met de bekende standaard bankafschriftformaten MT940 en CAMT.053.
  2. Volledig geautomatiseerde verwerking van bankafschriften is mogelijk door gebruik van batch processing in combinatie met Azure storage.
  3. Door gebruik van een tussenrekening wordt het banksaldo direct bijgewerkt; vereffeningen vinden plaats vanaf de tussenrekening.
  4. Zoekcriteria zijn flexibel instelbaar, waardoor bankafschrift transacties automatisch kunnen worden toegewezen en verwerkt. De betrouwbaarheid van de toewijzing wordt via instelbare scores en kleuren bepaald.
  5. Legt de focus van de gebruiker op de verwerking van uitval, terwijl de bulk van transacties op de achtergrond automatisch wordt verwerkt.
  6. Biedt de mogelijkheid om handmatige verwerking van (uitval)transacties met meerdere personen tegelijk uit te voeren.

Voor meer inspiratie over Extended Banking bekijk je deze pagina. 

Quotes