DYNAMICS 365

Onze oplossingen en diensten zijn gebaseerd op het Microsoft Dynamics 365 platform. Dynamics 365 is een innovatieve propositie van Microsoft waarin de kracht van de voorheen losse applicaties in een intelligent platform wordt samengebracht. Dit biedt nieuwe samenwerkingsmogelijkheden door de bundeling van taakgerichte applicaties.

FLEXIBELE OPLOSSING

Met Dynamics 365 zorgt Microsoft voor een integratie van ERP en CRM en verbetert het de samenwerking tussen de verschillende bedrijfsfuncties. Dit is mogelijk door het onderliggende gemeenschappelijke datamodel. De apps zijn op elkaar afgestemd, maar kunnen ook onafhankelijk van elkaar worden geïmplementeerd. Zo ben jij zeker van een flexibele oplossing die in tijd van digitale transformatie met jou mee kan groeien.

OP ELKAAR AFGESTEMD

FINANCE & OPERATIONS

Breng financiën en activiteiten samen en bied je medewerkers de mogelijkheid om snel onderbouwde beslissingen te nemen.

BUSINESS CENTRAL

Een alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig kan worden gebruikt en aangepast, zodat jouw organisatie beter verbonden is en er slimmere beslissingen genomen kunnen worden.

CUSTOMER ENGAGEMENT

Klanten goed begrijpen en bedienen via alle kanalen, is en blijft de grootste uitdaging voor veel organisaties. Hiervoor is inzicht in de customer journeys een belangrijke eerste stap. De focus verschuift van informatie naar inzicht.

MICROSOFT DYNAMICS 365 SALES

Verkoop meer en sneller met Dynamics 365 for Sales. Voor elke deal wordt digitale intelligentie gebruikt. Hierdoor kun je klantbehoeften voorspellen en via persoonlijke aandacht relaties opbouwen die zorgen voor meer omzet.

MICROSOFT DYNAMICS 365 CUSTOMER SERVICE

Dynamics 365 for Customer Service zorgt ervoor dat alle medewerkers dezelfde ervaring hebben, van selfservice en peer-to-peer-service, tot geassisteerde service.

MICROSOFT DYNAMICS 365 FIELD SERVICE

Dynamics 365 for Field Service helpt jouw organisatie servicegesprekken en -afspraken om te zetten in een strategisch voordeel. Deze applicatie biedt jouw teams alles wat ze nodig hebben, van geoptimaliseerde planning tot voorspellend onderhoud.

MICROSOFT DYNAMICS 365 SERVICE AUTOMATION

Dynamics 365 for Project Service Automation helpt jouw organisatie productiever te worden via succesvol projectbeheer en tevreden klanten.

MICROSOFT DYNAMICS 365 CUSTOMER INSIGHTS

Verhoog de betrokkenheid via intelligente klantanalyses. Geef je werknemers relevante inzichten voor een beter begrip van en communicatie met klanten.

MICROSOFT DYNAMICS 365 MARKETING

Adobe Marketing Cloud is de voorkeurstoepassing voor marketing van de Microsoft Dynamics 365 Enterprise-editie. Dit is een uitgebreide marketingservice waarmee betekenisvolle klantervaringen gemaakt kunnen worden.

MICROSOFT DYNAMICS 365 CUSTOMER INSIGHTS

Verhoog de betrokkenheid via intelligente klantanalyses. Geef je werknemers relevante inzichten voor een beter begrip van en communicatie met klanten.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging