Dynamics 365 for Retail

Dynamics 365 for Retail is een complete ERP-omgeving die internationaal kan worden ingezet, schaalbaar is en is voorzien van de benodigde digitale intelligentie. Het systeem levert strategische, datagedreven informatie voor alle belangrijke afdelingen en bedrijfsonderdelen en ondersteunt hiermee de achterkant van omni-channel. 

Wat is de uitdaging

Retailers willen kunnen sturen op uitzonderingen, verlangen een centraal assortimentsbeheer op alle verkoopkanalen, willen producten en prijzen integraal kunnen aansturen en hebben inzicht nodig in het juiste assortiment op de juiste plek en het juiste moment. Door direct in te kunnen spelen op de klantbehoefte, kan optimale klantenservice geleverd worden. 

Wat is de oplossing

Dynamics 365 for Retail zorgt voor maximaal wendbare IT, aantrekkelijk werkgeverschap, voorspelbare kosten, tevreden en productieve eindgebruikers en een persoonlijke werkplek voor iedereen, altijd, overal met ieder apparaat. De oplossing biedt: omnichannelmanagement, masterdatamanagement, supplychainmanagement, klantordermanagement, financieel management en dashboards in de vorm van werkgebieden.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging