Datascience training Python

Een training die bestaat uit meerdere modules (dagdelen) en (beginnend) data-analisten introduceert in R of Python. Aan het eind van de basistraining hebben de analisten alles wat ze nodig hebben om hun werk in R of Python uit te voeren.

Wat is de uitdaging

Om alle veranderingen op het gebied van data bij te blijven en een interessante werkgever te zijn voor nieuwe data-analisten en datascientists, is een overstap naar R of Python haast onvermijdelijk. Dit wil je doen door je huidige medewerkers snel op het juiste (kennis)niveau te krijgen, zonder dat de afdeling voor langere tijd het werk stil moet leggen vanwege opleidingen en de daaropvolgende vertaling naar het specifieke analysewerk op de afdeling.

Wat is de oplossing

Onze training richt zich volledig op het directe werkproces van data-analisten. Aan het einde van de training hebben de analisten een direct in te zetten script wat niet alleen het volledige analyseproces doorloopt, maar het ook nog eens relatief eenvoudig maakt om bestaande modellen opnieuw op te bouwen (te migrereren naar de nieuwe tool). Hierdoor is jouw organisatie in staat om over te stappen op een nieuwe en meer flexibele werkwijze op het gebied van data-analyse. Dit zorgt voor een snellere ontwikkeling van modellen, effectievere algoritmes en meer samenhang tussen de scripts van verschillende analisten. 

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging