Dots

Wij zien dat veel organisaties data science op een effectieve en efficiënte wijze in willen zetten. Met DOTS helpen wij organisaties daarbij door gebruik te maken van producten, waarin veel datascience kennis en ervaring is verwerkt. Daardoor kunnen organisaties meer waarde halen uit datascience en bovendien een deel van routinematig datascience werkzaamheden automatiseren.

DATASCIENCE

Met onze datascience-producten passen we algoritmes toe op data en leveren we toepasbare uitkomsten die jouw organisatie in staat stellen om beslissingen en processen te optimaliseren.

DOTS (Datascience Off The Shelf) is ontwikkeld door de specialisten van ons bedrijf Cmotions om de datapunten uit jouw organisatie tot leven te laten komen en daaruit waarde te creëren.De producten zijn ontwikkeld volgens het privacy by design principe. De producten zijn beschikbaar in een beveiligde omgeving. Hierbij worden wij geholpen door ons bedrijf True, dat gespecialiseerd is in het beheer van cloudomgevingen.

Welke dots
producten zijn er?

DOTS PREDICTIVE SERVICES

DOTS Predictive Services is een dienst van onze experts die voorspelmodellen bouwt en helpen vroegtijdig in te spelen op toekomstige gebeurtenissen en resultaten op basis van de behoeften en data van de organisaties door het doen van voorspellingen.

We zien dat de meeste organisaties weinig kennis, middelen of de tijd hebben om dit zelf te doen. Wij bieden toegevoegde waarde door het gebruik van modellen, het geven van voorspellingen en het bieden van oplossing.

DOTS DATASAMPLER

Veel organisaties hebben behoefte aan realistische datasets maar hebben deze niet voorhanden. Dat kan om allerlei redenen zijn. Dat kan zijn vanwege privacy of omdat de datasets niet aanwezig zijn. Met DOTS Datasampler bieden we jou de mogelijkheid om snel zelf geschikte datasets te maken, zonder dat je hier veel voorkennis voor nodig hebt of eerst intern veel werk moet verrichten. 

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging