Data & AI

Veel organisaties hebben de ambitie om meer waarde uit data te halen, waardoor zij betere beslissingen kunnen nemen. Hoe richt je een datawaardeketen zo in dat deze aantoonbaar bijdraagt aan jouw doelen? Met onze Data en AI diensten en -producten helpen wij jou slim naar je data te kijken en brengen we samen in kaart welke taken in jouw bedrijfsproces AI-gedreven kunnen worden.  

Door goede data governance kunnen we de datakwaliteit bewaken en verbeteren.

Data science en Advanced Analytics helpen je een stap naar morgen te maken door toekomstige trends te voorspellen.

Datavisualisatie en dashboards worden gebruikt om big data om te zetten in een overzichtelijk dashboard, waardoor je patronen kan herkennen.

Data & AI staan niet op zichzelf. Juist doordat wij het hele platform bieden, kunnen wij als Broad Horizon onze klanten integraal helpen. De experts van Cmotions staan jouw bedrijf bij op het gebied van Data & AI, helpen je een datastrategie op te stellen en verbeteren en bewaken jouw datagovernance-, risk- en compliancy-raamwerk. Samen met onze collega’s van True kunnen we je helpen met het ontwerp, de bouw, implementatie en monitoring van jouw eigen IoT- of Digital Assistant-project.

Met Tailo kunnen we klantgesprekken omzetten in concrete acties. Met Tailo’s conversational intelligence platform kan je eenvoudig al je klantgesprekken omzetten naar waardevolle inzichten en acties.

Partners

Broad Horizon is partner van Microsoft en Citrix.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging