ContinuousSecurity

Being ahead of security threats

Wereld
Cyberaanvallen worden steeds geraffineerder en passen zich continu aan. Door de explosieve groei van het aantal IoT-apparaten wordt het aantal (onbeveiligde) verbindingen vergroot. Hierdoor groeit het risico op aanvallen. De verwachting is dat 5G hier een accelerator in zal zijn.

Organisatie
Het belang van security-by-design binnen elk aspect van de digitale transformatie is bij de meeste organisaties bekend, maar de implementatie hiervan is lastig. De gemiddelde volwassenheid van bedrijven op het gebied van cyberbeveiliging is laag. De druk vanuit wetgeving neemt tegelijkertijd snel toe. In 2019 waren de gemiddelde kosten veroorzaakt door een cyberaanval € 330.000.

Medewerkers
Het beveiligingsbewustzijn van medewerkers is laag, waardoor zij de grootste veroorzakers van cyberrisico’s zijn. In 72% van de gevallen worden beveiligingslekken veroorzaakt binnen de organisatie door menselijke fouten. Goed ingerichte beveiligingsprocessen leiden nu vaak nog tot (onnodige) complexiteit voor medewerkers.

Wij gaan samen met jou op zoek naar hoe we jouw organisatie veiliger kunnen maken. De beveiliging van jouw eigen data, maar ook die van je klanten. We helpen jou om cyberbedreigingen voor te blijven en zorgen ervoor dat de beveiligingsvolwassenheid van jouw organisatie continu groeit op het gebied van mens, proces en technologie. Dit doen wij samen met de experts van True.

Bouwstenen

Onze bouwstenen helpen jou om met behulp van deze trends en ontwikkelingen in te spelen op jouw uitdagingen.

Industrie gericht

Door onze industrie-expertise weten wij precies wat er zich in jouw markt afspeelt, waar de markt heen beweegt en welke innovaties we kunnen inzetten om jouw bedrijf te helpen voorop te lopen in jouw markt. Wij maken jouw organisatie wendbaar en adaptief door op basis van onze industriekennis de data uit bedrijfsprocessen te ontsluiten en te analyseren, zodat jouw organisatie de juiste keuzes kan maken.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging