Managed Private Cloud

Een volledig beheerde cloudomgeving in de cloud van True. De klant deelt deze omgeving niet met anderen. De gegevens worden op Nederlandse bodem opgeslagen. Een Managed Private Cloud is geschikt voor bedrijfsapplicaties, grote websites, webapplicaties of e-commerce-omgevingen.

Uitdaging voor de klant

Een managed private cloud kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij missiekritische applicaties, die door downtime omzetverlies of reputatieschade kunnen veroorzaken, bij trage applicaties, webapplicaties of websites die opeens heel veel verkeer, gebruikers of verzoeken moeten kunnen verwerken. Het beheer van een eigen cloudomgeving kost veel tijd en is duur.

Wat is de oplossing

De Managed Private Cloud van True zorgt ervoor dat bedrijven, organisaties of ontwikkelaars zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten, in plaats van de complexe inrichting en het onderhoud van het hostingplatform van hun applicatie. Wij geven advies over welke middelen, website, web- of bedrijfsapplicatie nodig heeft voor groei. Daarnaast ontwerpen wij de private cloud, en kijken daarbij naar welke technologieën efficiënt ingezet kunnen worden. Ook verzorgen wij de inrichting, waarbij alle benodigde software geïnstalleerd wordt die nodig is om applicaties te kunnen hosten, en het periodieke onderhoud ​waarmee een private cloud te maken krijgt. Ten slotte voeren wij wijzigingen door, zoals uitbreidingen, en lossen wij knelpunten op.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging