ContinuousCloud

Wij gaan samen met jou op zoek naar hoe we jouw organisatie kunnen helpen in de transitie naar de cloud.

Wereld
Websites, applicaties en data worden een steeds belangrijker onderdeel van onze technologie omgeving en de bedrijfsvoering van veel organisaties. En we verwachten 100% garantie dat deze ook altijd bereikbaar en beschikbaar zijn. Vandaar dat we in onze cloud aanpak deze zorg uit handen kunnen nemen voor onze klanten.

Organisatie
Het beheren van een eigen cloudomgeving kost een organisatie veel tijd. Vaak worden kostbaar IT-personeel ingezet zoals ontwikkelaars, DevOps-engineers of systeembeheerders om het beheer uit te voeren. Voor veel ontwikkelaars is dit echter geen kerntaak, waardoor zij hier veel tijd aan kwijt kunnen zijn.  Daarom zoeken organisaties naar een partner die hen daarin ontzorgt en deze kennis wel in huis heeft en hier volledige aandacht aan kan besteden.

Medewerkers
Met de cloud is het mogelijk om altijd de nieuwste software beschikbaar te hebben. Omdat de producten continue innoveren en doorontwikkeld worden, en via de cloud iedereen toegang heeft tot de nieuwste applicaties, zijn medewerkers altijd up-to-date en hoeven niet te wachten tot de organisatie weer een nieuwe release uitbrengt.

Wij gaan samen met jou op zoek naar hoe we jouw organisatie kunnen helpen in de transitie naar de cloud. Onze collega’s van True helpen bij het maken van de juiste keuzes en draagt zorg voor het beheer van de cloudomgeving zodat de applicatie – of dat nu een website is of een zwaardere bedrijfsapplicatie – perfect wordt gehost.

Bouwstenen

Onze bouwstenen helpen jou om met behulp van deze trends en ontwikkelingen in te spelen op jouw uitdagingen.

Industrie gericht

Door onze industrie-expertise weten wij precies wat er zich in jouw markt afspeelt, waar de markt heen beweegt en welke innovaties we kunnen inzetten om jouw bedrijf te helpen voorop te lopen in jouw markt. Wij maken jouw organisatie wendbaar en adaptief door op basis van onze industriekennis de data uit bedrijfsprocessen te ontsluiten en te analyseren, zodat jouw organisatie de juiste keuzes kan maken.

Deel jouw uitdaging

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.