ContinuousBusinessApps

Being ahead of your applications

Onze Business Applications op het Microsoft-platform bieden jouw bedrijf continu innovatieve oplossingen op het gebied van sales-, marketing-, service-, logistiek, financieel en productiemanagement. In de cloud en altijd afgestemd op jouw behoeften. De nieuwste oplossingen benutten voor bijvoorbeeld thuiswerken, E-commerce of big data-analyse? Onze consultants hebben diepgaande kennis van en ervaring met bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365, Power Apps, Big Data & Analytics, Office 365 en het Azure-platform.

In lijn met onze continuous-aanpak verzorgen we een korte implementatie en continue doorontwikkeling met een focus op nieuwe waardecreatie voor de klant. Hiervoor stellen wij samen met jou een plan op. We helpen je graag de technologie voor jouw organisatie te laten werken en zo nieuwe kansen te creëren. Zo zorgen wij dat jij altijd vooroploopt in jouw markt.

Dynamics 365
Onze IT-oplossingen en diensten zijn gebaseerd op het krachtige Microsoft Dynamics 365-platform.

Power Platform
Ons geïntegreerde applicatieplatform combineert Power BI, PowerApps en Flow en helpt zo de productiviteit van jouw bedrijf te verbeteren.

Specific Solutions
Wij weten als geen ander dat sommige uitdagingen om een specifieke, op maat gemaakte oplossing vragen (add-ons). Lees hier verder over onze add-ons voor specifieke branches.

Application Management
Deze applicatie ondersteunt jouw IT-systemen, zodat jouw applicaties altijd functioneren en up-to-date zijn.

Connect +
Connect + is een schaalbaar, cloud-integratieplatform (iPaas) voor gegevensuitwisseling.

Bouwstenen

Onze bouwstenen helpen jou om met behulp van deze trends en ontwikkelingen in te spelen op jouw uitdagingen.

Industrie gericht

Door onze industrie-expertise weten wij precies wat er zich in jouw markt afspeelt, waar de markt heen beweegt en welke innovaties we kunnen inzetten om jouw bedrijf te helpen voorop te lopen in jouw markt. Wij maken jouw organisatie wendbaar en adaptief door op basis van onze industriekennis de data uit bedrijfsprocessen te ontsluiten en te analyseren, zodat jouw organisatie de juiste keuzes kan maken.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging