Azure

Wij leveren volledige managed services voor de inrichting, het beheer en de optimalisatie van Microsoft Azure.

Uitdaging voor de klant

IT-hulpmiddelen hebben vaak de meeste meerwaarde als ze flexibel zijn. Publieke cloud-oplossingen lopen voor op het gebied van prestaties en toekomstbestendigheid. Het juiste gebruik van een cloudinfrastructuur bespaart kostenmaximaliseert de prestaties van jouw organisatie terwijl je opschaalt en geeft jouw organisatie toegang tot een grote hoeveelheid andere diensten. 

Wat is de oplossing

Of je nu op het punt staat om te migreren naar Azure, of als je (extra) hulp nodig hebt bij het hosten van applicaties; onze gecertificeerde Azure-specialisten staan altijd voor jou klaar om je te helpen bij je (verdere) transitie naar de publieke cloud.Een van de belangrijkste voordelen van een publieke cloud, is dat je gebruik kan maken van een breed palet aan clouddiensten. Naast de inzet van virtuele machines voor het hosten van web- of bedrijfsapplicaties, kan je gebruikmaken van andere diensten, bijvoorbeeld op het gebied van AI, IoT en data en development. Onze cloud-specialisten monitoren jouw Azure-omgeving constant. Hieronder vallen periodieke ‘health checks’, afwijkingen en probleemoplossing. 

Onze azure diensten

Virtual Machines

Een cloud-infrastructuur op basis van de werklasten die jouw applicatie nodig heeft. Inrichting, migraties en optimalisaties door gecertificeerde cloud-engineers.

Azure Active Monitoring

Onze cloud-specialisten monitoren jouw Azure-omgeving constant. Hieronder vallen periodieke ‘health checks’, afwijkingen en probleemoplossing.

Volg onze journey

Benieuwd naar onze volgende stap? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ons blog.

Deel jouw uitdaging