Trainingen Microsoft 365

Ons aanbod is aangepast aan de diverse noden binnen je bedrijf. Heeft je bedrijf nood aan meer kennis rond de verschillende tools en functionaliteiten binnen Microsoft 365? Dan hebben we een verscheidenheid aan modules en halve dag trainingen in ons aanbod. Is het niveau van kennis binnen je bedrijf al voldoende, maar heb je nood aan specifieke praktijkcases of wil je dat je werknemers continue blijven bijleren? Dan kan ons aanbod op maat jou hierbij helpen.

Onze aanpak

Hands-on

Kennis is potentiële kracht, toegepaste kennis is echte kracht! Bij Broad Horizon besteden we hier veel aandacht aan. Al onze trainingen bevatten een hands-on onderdeel om de opgedane kennis om te zetten in actie.

Interactief

Tijdens onze trainingen zetten we optimaal in op interactie, zowel tussen de trainer en de deelnemers, alsook tussen de deelnemers onderling. Deze synergie zorgt voor een maximale betrokkenheid en leervermogen.

Praktijkervaring

Naast onze trainingen werken onze experts dagelijks aan het oplossen van complexe bedrijfsvraagstukken binnen verschillende sectoren. De kennis uit deze opdrachten wordt steeds doorgetrokken in onze trainingen.

Modules

Pick & mix onze modules op basis van jouw bedrijfsnoden. Een module is een training van minimum 1u tot maximum 1,5u die zich toespitst op een specifieke nood binnen de digitale werkplek. Je kan ervoor kiezen om een individuele module op te nemen, dezelfde module aan meerdere doelgroepen te geven of verschillende modules te combineren. 

1/2 dag trainingen

Naast onze modules bieden we ook vooraf samengestelde training van een halve dag aan. Deze trainingen combineren een breed scala aan functionaliteiten binnen een bepaald onderwerp. Hier bestaat de mogelijkheid om de training zowel online als onsite te organiseren.

Op maat van jouw bedrijf

Is het niveau van kennis binnen je bedrijf al voldoende, maar heb je nood aan specifieke praktijkcases of wil je je werknemers continue blijven bijleren? Dan kan ons aanbod op maat jou hierbij helpen. 

Continue bijleren

Na het organiseren van enkele trainingen binnen je bedrijf is het van cruciaal belang om de kennis van je werknemers te blijven bijschaven en hen enthousiast te maken rond nieuwigheden. Onze experts kunnen op maat van jouw noden en bedrijfscultuur enkele initatieven opzetten om je werknemers op een leuke manier continue te laten bijleren. Enkele voorbeelden die we reeds bij andere klanten hebben uitgewerkt zijn: Rallies, Pictionary met Whiteboard, Quiz me Quick, Bot in a Day, etc.

Praktijkcase

Naast onze basistrainingen bieden we ook kennisoverdracht op maat aan. Tijdens deze sessies gaan we samen aan de slag rond een specifieke case binnen je bedrijf. We nemen voor de sessie kort contact op. Op basis van jullie feedback zorgen we dat de juiste expert van Broad Horizon mee aan tafel zit. We kijken hoe én via welke tools we jouw vraagstuk het best structureren, automatiseren en optimaliseren. Na de workshop kan je zelf aan de slag met de verdere uitwerking of kies je voor verdere ondersteuning van Broad Horizon om dit te finaliseren.

Dit zeggen onze klanten

Partners

Broad Horizon is Microsoft Gold Partner.