Broad Horizon

Being Ahead

Als organisatie wil je voorop lopen, vernieuwen en continu kunnen verbeteren. Doordat de wereld om ons heen constant verandert, moet jouw organisatie wendbaarder zijn dan ooit. Wij helpen hierbij door op basis van slimme data-inzichten, uitgebreide industriekennis en een volledig dienstenportfolio, bestaande en toekomstige vraagstukken van organisaties op te lossen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd een stap voorop lopen.

Continuous Journey

Onze aanpak is de continuous journey, die wordt gekenmerkt door een mentaliteit en samenwerkingsvorm waarin wij samen jouw technologie-uitdagingen continu optimaliseren. Wij bieden een integrale aanpak op zowel operationeel als strategisch vlak met specialistische kennis op het gebied van data & AI, (business) applicaties en innovatieve platforms.

Industrie gericht

Door onze industrie-expertise weten wij precies wat er zich in jouw markt afspeelt, waar de markt heen beweegt en welke innovaties we kunnen inzetten om jouw bedrijf te helpen voorop te lopen in jouw markt. Wij maken jouw organisatie wendbaar en adaptief door op basis van onze industriekennis de data uit bedrijfsprocessen te ontsluiten en te analyseren, zodat jouw organisatie de juiste keuzes kan maken.

Wat we doen

Wij brengen het volledige speelveld van data & AI en technologie duurzaam samen en nemen de organisatiedoelen van onze klanten daarbij als vertrekpunt.
Wij bieden kennis, ondersteuning en platforms op de volgende drie niveaus:

Op strategisch niveau
Wij brengen de businessdoelstellingen van onze klanten samen en geven daarbij richting aan hun doelstellingen en ambities met behulp van een digitale en datastrategie. Door heldere KPI’s en KRI’s stellen wij samen met jou de focus voor jouw organisatie vast. Deze focuspunten verdelen wij over vier blokken (help je klanten, betrek je medewerkers, verbeter bedrijfsprocessen en word toekomstbestendig) met data als gemene deler.

Op tactisch niveau
wij helpen je met de specifieke inrichtingsvraagstukken voor jouw organisatie. Hierbij gebruiken we data & AI voor inzicht en om te meten, verklaren en voorspellen.

Op operationeel niveau
Wij leveren en beheren de basis van een digitale en datagestuurde organisatie. Hierdoor zorgen we ervoor dat jouw data en applicaties altijd beschikbaar en veilig zijn en beheerd worden.

Onze klanten

Werken bij
Broad Horizon

Werken aan de wereld van morgen en overmorgen was nog nooit zó leuk! Weet jij precies wat je voor ons kan betekenen en ben je benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen in jouw professionele ontwikkeling?

Deel jouw uitdaging