36FiveDay 22.10.2021

Het nieuwe Microsoft Whiteboard

Afgelopen maand heeft Microsoft een enorme update uitgebracht binnen Microsoft Whiteboard. Een verbeterde gebruikersomgeving en enkele nieuwe functionaliteiten zorgen ervoor dat samenwerkingen in een hybride werkomgeving makkelijker wordt.

No alt text provided for this image

Eerst en vooral zorgt de nieuwe gebruikersomgeving ervoor dat alle functies toegankelijker zijn. Er zijn meer dan 40 personaliseerbare sjablonen voorzien alsook een uitgebreide Notitie grid. Op die manier creëer je een aangename visuele samenwerkingsplek voor je team.

De Whiteboard-app voorziet ook de mogelijkheid om je eigen achtergrondkleur en -patroon te kiezen. Daarnaast kan je de inhoud makkelijk verplaatsen dankzij de uitlijnings- en rotatietools.

No alt text provided for this image

De nieuwe Creation Gallery laat op een simpele manier de functies zien die je kunt gebruiken. Deze omgeving is zo gemaakt dat ze perfect compatibel is met zowel PC, tablet als smartphone. In de nieuwe Top Bar kun je zien met wie je allemaal aan het samenwerken bent. Met de nieuwe Microsoft Whiteboard omgeving word jij als gebruiker dus instaat gesteld om optimaal te kunnen deelnemen aan een Whiteboard sessie.

No alt text provided for this image

Het nieuwe Whiteboard is ook al geïntegreerd in de Microsoft 365 omgeving. Dit betekent dus ook in Microsoft Teams. Nog makkelijker om effectieve brainstormsessies te houden.

Wil je meer weten welke tools er – naast Whiteboard – nog zijn om je vergadering efficiënt te laten verlopen? Of je wilt meer te weten komen over samenwerken in een hybride werkomgeving? Stuur ons gerust even een berichtje of e-mail en wij helpen je graag verder.

Volg ons op LinkedIn om onze 36FiveDay tips niet te missen en leer elke week bij.